Új album - régi dalok



Ma hivatalosan is megjelent Meat Loaf és Bonnie Tyler kétlemezes válogatásalbuma. A SonyBMG kiadó brit leányvállalata jelentette meg és elsősorban Nyugat Európát célozták meg. Több angliai online lemezboltban megvásárolható, többe között az amazon.co.uk weboldalon, viszont a német amazonon még nem elérhető. Remélhetőleg Magyarországra is eljutnak a kiadványok, de ha mégsem, akkor a jobb odali lemezborítóra kattintva megrendelhető 3390 Forintért a cdpince.hu-ról!


Ravishing - The Best Of:

Bonnie Tyler fénykorából való dalokat tartalmaz, szám szerint 29-et és egy Dieter Bohlen szerzeményt, a Bitterblue-t 30.-ként. 3 nagylemezének összes dala egymás után és szinte lehetetlen szelektálni, hiszen mindegyik dal kitűnő. Jim Steinman, Bryan Adams, Giorgio Moroder és Desmond Child neves zeneszerzők dalai követik egymást. Lemezgyűjtőknek, rajongóknak illetve olyan zeneszeretőknek ajánlott, akik fogékonyak a rockzene Bonnie Tyler egyedi stílusával bemutatott változatára valamint a wágnerikus rockzenei hatásokra.
  • 30 dal
  • 1983-1991
  • 2 duett

Piece Of The Action - The Best Of:

Meat Loaf esetében már két évtized zenei fejlődése keveredik. Minden idők egyik legsikeresebb Heavy Metal albumát, a Bat Out Of Hell összes dalát tartalmazza. Eredeti verziók, ígyelőfordulhatnak 7, 8 vagy éppen 9 perces mini rockoperák is vagy éppen duettek, mint a Dead Ringer For Love Cher közreműködésével. A dalok többségét Jim Steinman szerezte és igen hatásosan mutatja be Meat Loaf zenei pályafutását 1977-1987-ig.
  • 29 dal
  • 1977-1987
  • 3 duett

Megjegyzések