Bonnie Tyler - Best of 2010



Ismét összeszedtem, mi történt a brit Rock Lady-vel az eltel esztendőben. Bár új albummal nem örvendeztette meg rajongóit, mégis több duett és rengeteg koncert és televíziós szereplés van a háta mögött, íme:

Február: A frankfurti Operabál egyik díszvendége volt Al Pachino, Alain Delon és Larry Hagman társaságában, valamint élőben adta elő a Holding Out for a Hero című slágerét.

A Cherry Records / 7's Records gondozásában ismét kiadták két korábbi nagylemezét. A Diamond Cut plusz 2 és a Goodbye to the Island plusz 3 bónusz dallal valamint egy exkluzív szövegkönyvvel került a boltokba, amelyben a 2009-ben kiadott első két albumában található életrajz folytatása kapott helyet, sok fényképpel és érdekességgel.

Március:
A brit Port Talbot városától tiszteletbeli elismerést kap. Bár a városvezetők között nem volt egyetértés, a többség mégis arra voksolt, hogy Bonnie Tyler kapja az elismerést, mert jobban öregbítette Wales és maga, Port Talbot kistérség hírnevét, mint "ellenfele" az egykori kormányzó.

Április:
Bonnie Tyler az Egyesült Királyságban a MasterCard új bankkártyájának lett a reklámarca. A kis videót Új-Zélandon forgatták és a Total Eclipse of the Heart című slágerének átiratát adta elő. A televíziós sugárzáson kívül több neves brit, amerikai és kanadai gazdasági szaklap is megemlítette, hogy a MasterCard a híres brit rockénekesnővel erősíti új platformját a bankkártyák piacán.



Május:
Ismét toplistán a Total Eclipse of the Heart, mégpedig a Glee című népszerű amerikai sorozat szereplőinek előadásában

A németországi Radio Nordkurve 3 teljes órán át, reklám és megszakítás nélkül közel 50 Bonnie Tyler slágert sugárzott egyhuzamban, amelyre még eddig nem volt példa.

Június-Augusztus: Bonnie Tyler és Matthias Reim újra együtt turnézott Németországban, ahol rend szerint 10 ezres tömeget szórakoztattak minden fellépés alkalmával. A két sztár 2004-ben dolgozott együtt egy duetten és a mostani turné alatt megszületett egy új, közös dal eléneklésének gondolata is.



Augusztus: Bonnie Tylernek maradt ideje új dalokat is felénekelni, többek között az amerikai country énekes, Wayne Warner társaságában. A Something Going On felkerült az amerikai Cashbox Magazin Top 50 Country Pop lista 11. helyére valamint a CRBN Radio játszási listájának első helyére is felkerült.




Október: Nagy meglepetésre, megjelent ismét egy újabb duett Matthias Reim új albumán. A Salty Rain című dalhoz, egyenlőre nem készült kislemez.



Október-November: Az egykori The Bee Gees együttes egyetlen élő énekesének társaságában turnézott Ausztráliában. Televíziós és rádió interjúkat adott, valamint Új-Zélandon egy segélykoncert sztárvendégeként lépett színpadra.

November: Megjelent a harmadik duett, ezúttal Albert Hammond új albumán. A közös dal, a Nothing Is Gonna Stop Us Now az 1987-es Próbababa című film egyik betétdala volt, ami annak idején az Egyesült Királyságban a második legnagyobb példányszámban elkelt kislemeze volt a megjelenés évében illetve Oscar díjra is jelöltél a legjobb filmbetétdal kategóriában

December: Koncert Prágában és Ausztriában valamint a német RTL csatornán, a Die Ultimative Chart Show című műsorban élőben adta elő a Total Eclipse of the Heart című dalát. A toplistán egyébként a 23. helyet szerezte meg minden idők legjobb 50 dala közül.

Megjegyzések