Új duettel tér vissza Bonnie Tyler



Váratlanul látott napvilágot az a hír, mely szerint Bonnie Tyler ismét egy duettel örvendezteti meg rajongóit. Ráadásul ismét félig angol, félig francia nyelvű dallal, ugyanis partnere, egy francia énekesnő, Laura Zen, akivel a The Bangles, Eternal Flame című dalát éneklik közösen, újrahangszerelve. A dal 1988-ban több mint 10 ország toplistájának első helyére került, és aranylemez lett az Egyesült Államokban. Remélhetőleg Bonnie és Laura produkciója is felkerül majd a francia toplistára.

Bonnie Tyler 2004-ben a szintén francia énekes-színésznővel, Kareen Antonnal énekelte lemezre a Total Eclipse of the Heart című dalának francia/angol nyelvű változatát, amely Franciaországban 12 hétig tartotta pozícióját a toplista első helyén és 700.000 példányszám kelt el belőle, ami platinalemez minősítést jelent (bár ha a mostani adatokat vennék figyelembe, akkor gyémánt fokozatú minősítésnek felelne meg) A Si Demain (Turn Around) Belgiumban és Lengyelországban is első volt, de Svájcban is a TOP10-ben szerepelt. Illetve ez a dal minden idők legnagyobb példányban eladott kétnyelvű dala Franciaországban!

Másik közös daluk, a Si Tout S'arrete ami szintén kétnyelvű, az It's a Heartache 1977-es slágerének 2004-es változata, amely Belgiumban a 7. (aranylemez) Franciaországban a 12. Lengyelországban a 10. míg Svájcban a 25. helyet foglalta el.

A dal egy 3CD-ből álló best of lemezen jelenik meg hamarosan de egy rövid részlet ITT meghallgatható!

Megjegyzések