Új Meat Loaf és Bonnie Tyler lemezek





Alig több mint egy hete került forgalomba a Heaven & Hell Meat Loaf és Bonnie Tyler közös válogatásalbumának újra-kiadása. Bár egyes helyeken 21 dalt emlegettek, a végeredmény sajnos az 1993-as eredeti megjelenés 14 dalát tartalmazza egy exkluzív díszdobozban.


Szeptember közepén pedig boltokba kerül a The Essential Meat Loaf duplalemezes kiadvány 18 dallal a Sony Musictól. A nagysikerű Essential sorozat 2006-ban csak Dél Afrikában bővült Bonnie Tyler legjobb dalait tartalmazó lemezzel és most végre kapható lesz Meat Loaf változat is.
Már rendelhető az interneten illetve az ebay.fr oldalon is Bonnie Tyler - La Collection című, a franciaországi Sony Musique kiadó gondozásában idén tavasszal megjelent 10 dalt tartalmazó kiadványát, amit korábban nagyon kevés internetes áruház kínált.


Végül pedig idén márciusban az Egyesült Államokban újra kiadták Total Eclipse of the Heart lemezt, 12 dallal, amit 10 évvel ezelőtt jelentettek meg először csak az USA és Kanada részére. Valószínű a dalok megegyenek csak a borítóképen van némi eltérés.

2011-es lemezek:
  • BONNIE TYLER - HOLDING OUT FOR A HERO - THE VERY BEST OF (EU)
  • BONNIE TYLER - LA COLLECTION (Franciaország)
  • BONNIE TYLER - TOTAL ECLIPSE OF THE HEART (USA)
  • MEAT LOAF & BONNIE TYLER - HEAVEN & HELL remastered in box (UK)
  • MEAT LOAF - THE ESSENTIAL 2CD


Megjegyzések