Bonnie Tyler: Live in Germany 1993 CD és DVD október 21-én jön!


Már augusztus vége óta keringenek információk az új CD&DVD kollekciót illetően. Az első megjelenés dátuma szeptember 9-én lett volna, amelyet szeptember 12-én módosítottak szeptember 30-ra. Azonban már szeptember 28-án több online webáruház is október 21-re tűzte ki a hivatalos megjelenés időpontját. Talán harmadjára már sikerül végre megjelentetni!

Először 15 dalos CD-ről lehetett olvasni,a CD+DVD deluxe kiadást 35 dallal hirdették, jelenleg azonban egyes weboldalak 10, míg mások szerint 12 dalt fog tartalmazni a CD és a DVD. Ráadásul a borítótervezetet is megváltoztatták. A felirat és a betűtípus maradt, de a kép nem... az ugyanis az 1993-as müncheni koncertjéből származik, amelyet az ottani repülőtér egyik terminálcsarnokában rögzítettek. Ezt igazolja a tény is, hogy akkor ott valóban csak 10 dal hangzott el. A koncertet egyébként az ARD televízió is közvetítette.

Ha valóban beigazolódnak a sejtések, akkor a várva várt nagykoncert helyett csak egy minikoncert kerülne kiadásra, alig 100 fős közönség előtt. De ez még egyáltalán nem végleges. Jövő hét pénteken kiderül, milyen és melyik koncertje került a lemezre!



Megjegyzések