Még mindíg toplistás Bonnie Tyler Best Of kollekciója

A megjelenést követő harmadik héten még mindig jegyzik a francia és belga toplistán Bonnie Tyler 3 lemezes Best Of című kiadványát. Bár nagyot csúszott lefelé mindkét országban.

Franciaországban a múlt heti 41. helyről a 85. helyre csúszott vissza a TOP200 Album listán, míg a TOP40 Compilations listán a 6. helyről esett vissza a 12. pozícióba.  purecharts információ szerint eddig a lemezből 10.000 példány kelt el Franciaországban, igaz, ez múlt heti adat.

Belgiumban rosszabb a helyzet, a Heatseekers TOP20-as listán a 10. volt, mára azonban eltűnt onnan. A TOP100 Album listán pedig a 92. helyen szerepel a múlt heti 81. hely után. Így valószínű, hogy a jövő hét végére sajnos lekerül a 100 legkeresettebb album listáról. És várható, hogy a franciáknál sem kerül be a TOP100 mezőnybe, de még néhány hétig biztosan tagja lesz a 250 legnépszerűbb albumnak. És sajnos egyre kevesebb az esély arra, hogy elérje az aranylemez minősítést. Mindenesetre nincs ok panaszra, hiszen 2007 óta ez az egyetlen albuma, ami felkerült két ország toplistájára is.

+ Bonnie Tyleres háttérkép Samsung S5230 Star típusú mobilkészülékre  a frissen megjelent Best Of 3CD promóciós képeivel.

Megjegyzések