Nem lesz Bonnie Tyler koncert CD és DVD

Hiába a várakozás hosszú hetek óta, a sok átütemezett megjelenési időpontok ellenére október 21-én sem jelent meg a Live in Germany 1993 kollekció a ZYX Musictól. A kiadó nem frissítette Bonnie Tyler adatlapját, sem a várható megjelenési időt sem pedig az új borítóképeket. Bár ezek után már a borítóképek valódisága is megkérdőjelezhető.

Az online üzletek 6-8 napos beszerzési idővel ugyan kínálják a CD és DVD kiadványt, készleten tulajdonképpen sehol nincs. A legnagyobb német online áruház az amazon.de a CD-t és a CD+DVD-t 1-4 hetes beszerzési idővel tünteti fel, míg a DVD-t csak 6-11 napos beszerzéssel. A svájci Grooves Inc. október 27-én, azaz ma kapta volna meg a német kiadótól és ma adta volna postára azoknak, akik előrendelték korábban, de nem kapták meg, ennek ellenére 6-8 napos beszerzési idővel értékesítik a kiadványokat.

Példátlan amit a ZYX Music művel. Nem reagálnak az e-mailekre, nem frissítik az adatbázist. A rajongók pedig méltatlankodva várják az újabb fejleményeket és a megjelenési időpontot, feltéve ha valaha kiadásra kerül egyáltalán ez a koncertfilm, amiről részleteket sehol nem tüntetnek fel, sem a helyszínt, a dalokat, extrákat. Sajnos ez az egyik nagy hátránya az ilyen alternatív, kis lemezkiadóknak, hogy nem vállalnak felelősséget az általuk forgalmazott és előre beharangozott kiadványokért. A Sony Music, a Universal vagy az EMI kiadónál ilyen nem fordulhatna elő. Mindenesetre a rajongók még reménykednek...




Megjegyzések