Bonnie Tyler Live in Germany 1993 CD+DVD értékelés



Igaz a DVD-t már néhány bejegyzéssel lejjebb kielemeztem, most a CD+DVD változaton van a sor. Túl sok újat nem lehet elmondani, hiszen erről az egyszerű DVD-ről levették a nagyot és audió formátumban lemezre tették. A hangzása kielégítő, jól hallható, hogy fel lett javítva, de nem 100%-os így sem. Olyan TV felvétel hangulata van. De természetesen Bonnie remekül énekel, viszont a 2006-os Live CD-hez képest, itt nem érzem azt a hatást, mint ha valóban a szobámban koncertezne Bonnie Tyler. 

A csomagolás 2CD-s műanyag tokban került forgalomba. Szokásos  nullás régiókód jelzéssel a borítón... ami elfért volna hátra is. Azon kevés kiadványok közé tartozik, amelynek belső "könyvecskéje" mindössze 1 lapos! A korongok háttere pedig ugyanaz mint a borító, csak felirat nélkül és nem kék, hanem bordó színben. A Deluxe verzió inkább a hátsó borító, szintén bordó pompájában nyilvánul meg.
Nem rossz kiadvány, így egyben a kettő, az amazon.de weboldalon már 1 hete szerepel a 100 legkeresettebb live album listán. Bővebb információ>>> Bonnie Tyler Live In Germany 1993 CD és DVD magyar Wikipédián
























































Megjegyzések