2012-ben is Bonnie Tylerrel

Ismét eltelt egy év, amely igencsak tartalmas volt és remélem, a  2012-es év is az lesz, hiszen tavasz végén, nyár elején elvileg megjelenik Bonnie Tyler új albuma. 
Lekerült a karácsonyi és az újévi banner kép is, egy viszonylag újra, bár egyenlőre még a Best Of 3CD kiadvány reklámjával illetve továbbra is marad a CD és DVD kiadványának házi készítésű reklámja. 

2009 nyara óta több mint 8 ezren néztek rá erre a weboldalra, ami ilyen rövid idő alatt szerintem egyáltalán nem rossz arány. A statisztikákat elnézve naponta 20-45 ember tölti be ezt az oldalt, bár két napja 75 volt ez a szám. Illetve az elmúlt 30 napban rekord mennyiségű, több mint 860 oldalmegjelenítés volt, az előző hónap 650-megjelenítéséhez képest. A legtöbben látogató Magyarországról van, majd Németországból, Nagy Britanniából, Franciaországból, Oroszországból és Brazíliából érkeznek látogatók, de Ukrajna, Lengyelország, Hollandia, Spanyolország, Szlovákia, az USA és Ausztráliából is rátalálnak a hírblogra. Legtöbben, majdnem holtversenyben Mozzilla Firefox és Explorer böngészőt használnak majd azt követi a Chrome és az Opera böngészőt és csak kis százalék  Java vagy egyéb mobil böngésző segítségével talál ide. És hasonlóan csekély az iPhone vagy iPod-ról való oldalbetöltés is. 92% Windows, 2% Linus és 2% Macintosh operációs rendszert használ és a maradékon osztozik az Android, a Nokia és az iPad.
A hivatkozó URL-ek tekintetében a legtöbben a bonnietyler.com oldalról jönnek, majd majd az orosz domar.ru webhelyről. A franciaországi partnerblog kölcsönös reklámozásának köszönhetően a The Queen Bonnie Tyler blogról is szép számban találnak ide rajongók. Hivatkozó webhelyek első négy legnagyobb forgalma a google.hu, a facebook.com, a google.com és a bonnietyler.com webhelyekről érkezik.
A legnépszerűbb keresési kulcsó, amivel idetalálnak, az a "vámpírok" (a korábbi Vámpírok báljás cikkek és a manapság igen divatos vámpírörületnek köszönhetően) és csak ezt követően "Bonnie Tyler".
Bízom benne, hogy 2012-ben a látogatottság átlépi a 10.000-et!


Megjegyzések