Bonnie Tyler újra egy fesztiválon a Neoton Famíliával! Exkluzív fotó!

A hetvenes-nyolcvanas években talán még az Eurovíziós Dalfesztiválnál is nagyobb népszerűségnek örvendett a Yamaha Song Contest, vagy gúnynevén Keleti Eurovíziós Dalverseny, amelyet Tokióban rendeztek meg évről évre. 1979-ben Bonnie Tyler nyerte a díjat Nagy Britanniát képviselve. Akkor Magyarországról Szűcs Judith sajnos nem került be a döntőbe. 1983-ban azonban egyetlen egyszer sikerült Magyarországnak is megnyerni egy dalversenyt. A Neoton Família Time Goes Bye című dalukkal óriási sikert értek el a Távol Keleten.

A nyolcvanas évek közepére azonban csökkent a fesztivál népszerűsége, ezért 1988-ban már nem hirdettek győztest (pedig Ausztráliát Kyle Minogue képviselte) 1989-ben pedig már csak egy jubileumi koncertet tartottak ahol az addigi győztesek legjobbjai léptek színpadra. Itt léptek együtt, közösen a nagyközönség elé a Neoton Família és Bonnie Tyler!

Idén augusztusban viszont újra egy napon, egy fesztiválon, ám külön színpadon adnak koncertet a Budai Várban. Bonnie Tyler a 80's Rockstars, míg a Neoton a 80's Popstars helyszínén lépnek fel. De valószínűleg a színfalak mögött újra találkoznak majd a koncert előtt. 2012 Augusztus 23. Unique Festival - Budapest!

Régi fénykép egy magyar újságból, amelyen Csepregi Éva (bal) és Bonnie Tyler együtt pózolnak Ádámmal kiegészülve

Megjegyzések