Bonnie Tyler tovább turnézik - ezúttal szimfonikus zenekarral!


BONNIE TYLER idei nyara igazán pörgősre sikeredett. Skandináv turnéja után Budapesten és Portugáliában (Cascais) is sikeres koncertet adott. Ezt követően a brit Big Brother stúdió-műsorában lépett fel legismertebb dalával. És már nemcsak az idei téli koncertidőpontok, de a jövő év eleji németországi turnéállomások helyszínei is nyilvánosságra kerültek. Sőt, a szomszédos Romániába is ellátogat egy koncert erejéig! 

2012. 12. 08.-án Bukarestben lép fel Bonnie Tyler, a román főváros kongresszusi központjában ( The Palace Hall / Sala Palatului) 

Ezt követően December 14., 17. és 19.-én Angliában lép fel a Status Quo együttes karácsonyi koncertsorozatán, mint vendég előadóművész Cardiffban, Birminghamben (LG Aréna) és Londonban (O2Aréna)

 

2013. február 18-tól március 17-ig pedig három ország, 18 városában lép majd fel a ROCK MEETS CLASSIC elnevezésű koncertsorozaton. Németországban, Csehországban és Svájcban. Az RMC a Night of the Proms koncertsorozat, vagyis a Pop Meets Classic rock változata, ahol a legnagyobb veterán rockénekesen lépnek fel szimfonikus zenekari kísérettel. A teljesen áthangszerelt dalok és a különleges zenei varázs egészen egyedi élményt nyújt a rajongók számára. Bonnie Tyler legutóbb 2001-ben és 2002-ben énekelt komolyzenei háttérrel, akkor a nagy sikerű Night of the Proms koncerten. 


 

BONNIE TYLER - Total Eclipse of the Heart (Live Night of the Proms 2002) 




Megjegyzések