Új reklámfilmet forgat Bonnie Tyler

Az idei nyári budapesti és portugáliai koncertek után nem sok információhoz jutnak a rajongók. Az új nagylemez megjelenési ideje továbbra is ismeretlen. Ám a napokban újabb reménysugár vált láthatóvá, amikor Bonnie Tyler managere Matthew Davis a saját facebook profilján közzétette, hogy Bonnie jelenleg Kaliforniában, Malibuban forgat egy klipet. Ám sajnos még nem az új albumának sikerdalához készíti a videót, hanem egy ausztrál bank (WestBank) felkérésére vállalt el reklámszerepet. A rövidfilm november közepén kerül a nyilvánosság elé.

Bonnie Tyler legutóbb 2010-ben a brit MasterCard Word elnevezésű új bankkártyájának reklámfilmjében szerepelt a rockdíva. Azt a videót akkor Új-Zélandon készítették.

További érdekesség, hogy 2012. szeptember 11-én újra megjelent a Wings album. Legalábbis készleten van és rendelhető az amazon német és amerikai üzleteiből is illetve egyes német online webáruházakból. Az amazon szerint, amely sokszor téves és pontatlan adatokat állít  a zenei tartalmakról, 16 dal található a lemezen, csupán a borítóján van némi változtatás. A webáruház szerint  a Stick Music adta ki, a Stick Music weboldalán azonban nincs információ erről a 2012-es kiadásról.

A WINGS album 2012-es borítója az amazon.com szerint.

Megjegyzések