Bonnie Tyler: Silhouette in Red sajtóanyag - ritkaság!

A minap sikerült megszereznem egy igen ritka sajtóanyagot Bonnie Tyler Silhouette in Red című albumának kapcsán. A BMG egy nagyon szép, a korábbi sajtóanyagoktól eltérően végre színes nyomtatásban jelentette meg ezt a négy oldalas kiadványt német nyelven. A belsejében Bonnie Tyler életrajza és a Silhouette in Red bemutatója olvasható. A hátulján a 3 BMG album (Bitterblue, Angel Heart és a Silhouette in Red) fényképe díszeleg. 
Bonnie életrajzán kívül idézetek is olvashatók az énekesnőtől, valamint kiderült, Bitterblue című lemezéből 1,6 millió példány, míg az Angel Heart lemezből 1,7 millió példány kelt el de az 1993-as The Very Best Of Bonnie Tyler 1 milliós eladására és óriási sikerére is kitér.

Részletek:
"Szőke oroszlánsörény hajkorona, piros, csókos ajkak, kék szemek... Ki tudja kiről van szó? Látszólag egy vonzó, attraktív és klassz nő. Nem kérdés, egy ilyen dámával szívesen találkozik az ember. Szőke loknijai és erotikus kisugárzása, karizmája szinte magához vonzza az embert - szerencsére elég gyakran. Továbbá személyleírásához tartozik még, hogy egy egyedülálló szépség, aki kitűnik a sokaság közül."

"Egyszerűen nem tudtam hová tenni a sok aranylemezt, a konyhám falán már nem volt hely." mondta Bonnie a Total Eclipse of the Heart elsöprő sikerének kapcsán. 

"Ettől függetlenül Bonnie Tyler nem szívesen akar szenzációt kelteni, rekordokat állítani. De akkor mi ez? Mit akar? Csak akkor tudjuk meg, amikor meghallgatjuk az egyik legjobb énekesnő Silhouette in Red albumát és rájövünk: énekelni!"

KÉPEK (nagyításért kattints)









Megjegyzések