Jön Bonnie Tyler új albuma

Alig egy hónap múlva, március 8.-án végre megjelenik a várva várt új lemez, új dalokkal Bonnie Tylertől. Az énekesnő a német ZYX Music kiadóhoz szerződött le, aki 2011-ben a LIVE IN GERMANY 1993 című CD és DVD kiadványt is forgalmazta.
Nem hivatalos borító az amazon.fr-től

Az új lemez címe mint ismeretes, ROCKS & HONEY és 13 dalt tartalmaz majd, ebből kettő dalt Desmond Child szerzett Bonnienak. Felkerült még egy duett is a 27-szeres Grammy díjas Vince Gillel közösen énekelt "What You need from Me".  A lemez borítóját még nem közölték, csupán a francia amazon.fr készített egy promóciós képet

Bonnie február 18.-án a német ZDF televízió élő show műsorában, a Wilkomen bei Carmen Nebel műsorban ad elő egy új dalt a lemezről.  A ZYX Music egy intenzív reklámkampánnyal hirdeti az új lemezt Németországban, több magazinban, üzletekben és a televízióban egyaránt. Hamarosan pedig kezdetét veszi a Rock Meets Classic turné, ahol 18 helyszínen adnak koncertet a rock nagyágyúi, köztük Bonnie is egy rockzenekar és egy szimfonikus zenekar kíséretében.

A ROCKS & HONEY a svájci grovves inc. zeneáruház toplistáján a 14. helyen szerepelt! Tehát az előrendelések és a teljes rendelés körében is a 100 legnépszerűbb között van!

ÚJ DAL A LEMEZRŐL:


ROCKS & HONEY tracklist:

01 - Flat On The Floor
02 - Believe In Me
03 - Stubborn
04 - This Is Gonna Hurt
05 - Sunshine
06 - What You Need From Me
        (Featuring Vince Gill)
07 - Crying
08 - Little Superstar
09 - Mom
10 - Love Is The Knife
11 - Lord Help Me
12 - All I Ever Wanted
13 - You Try


Az album szócikke elsőként a magyar nyelvű Wikipédiára került fel! >>> ROCKS & HONEY a Wikipedián!

Megjegyzések