Bonnie Tyler családja nem kapott jegyet az Eurovíziós Dalfesztiválra

Elkészítették Bonnie Tyler Eurovíziós képeslapját. Idén minden előadóval a saját otthonában készítettek werkfilmet. Így Bonnie Tylerrel is saját kastélyában és a tengerparton készítettek riportot amelyet május 18-án mutatnak majd be mielőtt Bonnie Tyler előadja a versenydalát.

Képkocka a forgatásról, háttérben az énekesnő kitüntetései


Az énekesnő azonban kissé elkeseredett, mert a családja nem lehet a Malmöi stadion nézőterén. Sajnos már elfogyott az összes jegy, így ők majd otthon ünneplik Bonnie szereplését.

Ma a WalesOnline-nak adott interjút Bonnie. Elmondta, hogy a nagy nap lesz a legfárasztóbb számára, rengeteg interjút kell majd adnia. "Sok munkával jár ez, de nagyon élvezem"-tette hozzá.
Azt is elmondta, hogy akkor izgult ennyire, amikor 1984-ben a Grammy díjátadón énekelt. Az első sorban pedig az akkori idők nagy ikonjai ültek, többek között Michael Jackson is.

Bonnie azt ígéri, önmagát adja majd a színpadon és minden tőle telhetőt megtesz majd.Az énekesnő szerint a szavazás politikai alapu szimpátiaszavazás lesz, viszont egy nagyon jó dallal indul. Nagyon boldog lenne, ha jövőre Wales adhatna otthont a dalfesztiválnak, de ahogy fogalmazott: "Sosem tudhatjuk, mi fog történni és előbb me kell nyerni"!

Bonnie Tyler jövő hét hétfőn saját twitter oldalán válaszol a rajongók kérdéseire!

További képek:  



Megjegyzések