Bonnie Tylert ünnepli szülővárosa az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén

A Swansea-i városvezetés reméli, több száz ember gyűlik majd össze, hogy együtt nézzék egy hatalmas kivetítőn a Castle Square-en az Eurovíziós Dalfesztivál öntőjét szombat este. 

18:30 perctől veszi kezdetét a program a Street Dance tánccsoport műsorával, akik népszerű Eurovíziós slágerekre táncolna, valamint Bonnie Tyler klasszikusaira. 20:00-tól az óriás kivetítőn követhetik figyelemmel az egybegyűltek a versenyt. Továbbá Bonnie Tyleres maszkokat osztogatnak majd.

Nick Bradley a városi tanács elnöke elmondta, hogy az Eurovízió mindig egy kis szórakozás, kikapcsolódás az emberek számára, ezért döntöttek úgy, hogy egy kivetítőn keresztül nézhetik végig az eseményeket az emberek. "Bonnie egy büszke helyi lány, akinek sikerült beállnia a szupersztárok sorába, ezért arra ösztönözzük az embereket, hogy együtt nézzük  Őt a vár előtti téren és egy emlékezetes este legyen mindenki számára. Fantasztikus hangulatnak kell lennie. Felállítunk egy színpadot is a Wales-i, a brit és az Európai zászlóval. Remélem Bonnie elhozza a címet az Egyesült Királyságnak!"


Megjegyzések