Bonnie Tyler afrikai sikerei - rövid hírek



iTunes siker Afrikában

Bonnie Tyler dalai az utóbbi hetekben rendre felkerültek több afrikai ország iTunes toplistára is, vagyis a legkeresettebb digitálisan letöltött dalok közé. A történet a 14 GREAT HITS Dél-afrikai kiadású válogatásalbum megjelenésével kezdődött, ami szép sikert ért el a letöltési rangsorban. Nem sokkal később Mozambikben az énekesnő 4 dala is a TOP10-ben szerepelt. De emellett még Kenya és Egyiptom iTunes listájára is felkerült. Jelenleg Namíbiában egyre jobb helyen van a TOTAL ECLIPSE OF THE HEART (15.) de a BITTERBLUE is a TOP100-ban van. Bonnie dalai tehát igencsak keresettek a fekete kontinensen is. 

Bonnie Olaszországban szilveszterezik?

Külföldi rajongói oldalak úgy értesültek, hogy Bonnie az óévet Rómában zárja. Bővebb információ hamarosan...

Jön a limitált kiadású válogatásalbum

Jövő héten, azaz december 11-én jelenik meg Japánban a HOLDING OUT FOR A HERO  - THE VERY BEST OF BONNIE TYLER címre keresztelt speciális válogatásalbum, amely BluSpec2 CD formátumban jelenik meg, jóval tökéletesebb zenei élményt kínálva, a Compact Disc-hez képest. Az új kiadványhoz japán nyelvű információs booklet is tartozik majd. A lemez Nagy Britanniából az amazon webáruházon keresztül december 17-től míg Németországban 24-től lesz elérhető és csak 2014. március 31-ig lesz forgalomban.





A következő koncert: Moszkva, 2014


Az énekesnő január 31-én Moszkvában, a Crocus City Hallban ad majd koncertet. Bár a koncert idén november végére lett meghirdetve, alig több mint egy hónappal viszont törölték az énekesnőn kívüli okok miatt. Matt Davis, Bonnie menedzsere később saját facebbok oldalán írta meg, hogy megpróbálja megszervezni a koncertet egy későbbi időpontban.

Megjegyzések