Bonnie Tyler a Balatonnál ad koncertet idén nyáron

A 15. Harley Davidson Open Road Fest idén Bonnie Tylert hívta meg, mint világsztár fellépőt a népszerű motorostalálkozóra. Az énekesnő június 7-én, szombat este 22 órakor lép a közönség elé a nagyszínpadon. 

Az Open Road Fest beszámolója:

Legendák találkozása - Bonnie Tyler és a Harley Davidson újra együtt

A 2014. június 4-8-a között rendezik meg a 15. jubileumi Harley-Davidson Open Road Festet, és idén a zenés-motoros őrület legnagyobb fellépője a rock zene koronázatlan királynője, a legendás Bonnie Tyler lesz. A brit énekesnő június 7-én, szombat este lép fel a fesztivál Nagyszínpadán 22:00 órától.

A Harley-k dübörgése ismét öt napra birtokba veszi a Balaton északi partját, és a sebesség ünneplése mellett még a tavalyinál is színesebb zenei és más programokkal várják a látogatókat az Open Road szervezői.
 „A fesztivál minden évben egyedi lehetőséget biztosít minden motor és zene rajongónak, hogy pár napra kilépjen a mókuskerékből, húzzon egy kövéret vagy felpattanjon egy buszra, vonatra és együtt bulizzon. 2014-ben változatos, páratlan programokkal készülünk és ünnepeljük meg a 15. születésnapunkat . Büszkék vagyunk rá, hogy a brit rock legenda, Bonnie Tyler vállalta a fellépést.” – nyilatkozta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.

Bonnie Tyler nagyon hamar az egyik legsikeresebb női előadó lett, először Nagy-Britanniában, később pedig az egész világon. Jellegzetes, rekedtes hangjának különleges története van, mely hűen tükrözi elhivatottságát a zene felé. Egy hangszálműtét után az orvos határozott utasítása ellenére, – aki még a beszédtől is eltiltotta – Bonnie azonnal folytatta az éneklést, és ez okozott „karcolást” a hangszálaiban, amit persze a rajongók azóta egyáltalán nem bánnak. Zenei pályafutása során rengeteg világhírű előadóval énekelt duettet, a legjobb producerek egyengették karrierjét.. Egy tőle származó idézettel tudnánk jellemezni, hogy mi az, ami miatt a mai napig az egyik legjelentősebb előadó a könnyűzene történetében: „A világ zenei ízlése sokat változott, de valamit biztos jól csinálok, hisz én voltam az első nő, aki felkerült a brit slágerlistára, és még ma is hívnak.”

A legutóbbi nemzetközi szereplésére a 2013-as malmői Euróvíziós Dalfesztiválról emlékezhetünk, ahol a „Believe in me” című dalával ő képviselhette az Egyesült Királyságot. A fellépés remek alkalom volt rá, hogy megmutathassa, ő még mindig ugyanaz a rock ikon, akit az elmúlt 30 évben annyian megismertek és megszerettek. A Harley-Davidson sem először találkozik az énekesnő nevével: tavaly nyáron a Harley 110 éves évfordulón, Rómában énekelt és kápráztatta el a közönséget. A Bonnie Tyler által írt rocktörténelemnek mi is kicsit részesei lehetünk idén Alsóörsön, az Open Road Festen.

 „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan ikonikus márka, mint a Harley-Davidson, azt szeretné, hogy az én dalaim csendüljenek fel a rendezvényén. Természetesen örömmel elfogadtam a felkérést és megígérhetem, hogy különleges műsorral készülök a balatonparti közönségnek” – mondta Bonnie.

A rock n roll és a motorok szinte elválaszthatatlan párosa minden megszállott rajongót és érdeklődőt szeretettel és örült hangerővel vár 2004. június 4. és 8. között, Alsóörsön, a Balaton északi partján az Open Road Festen. A lóerők jegyében telő nap végén elmerülhetünk a rockzenében a legendás énekesnő legnagyobb slágereit hallgatva, és reméljük, hogy a díva is legalább ilyen jó élményekkel térhet haza a fesztiválról.
Mindenkiben –  így Bonnie-ban is – van egy kis Harley!

forrás: openroadfest.hu

 

Megjegyzések