Magyar blueskirállyal lép színpadra Bonnie Tyler Alsóörsön

Megvan az idei, szám szerint a 15. jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest teljes zenei programja. A Nagyszínpadon és a Rock Arénában is a négy nap latt több mint harminc fellépő adja egymásnak a mikrofont. Szombat este, a motorostalálkozó legfontosabb napján a Nagyszínpadon két sztár énekes ad koncertet. Bonnie Tyler 22 órától énekli el legnagyobb slágereit, de előtte 20 órától pedig a "magyar blueskirály" Deák Bill Gyula énekel! 

Deák Bill Gyula Artisjus díjas, Fonogram életműdíjas bluesénekes, az egykori Hobo Blues Band egyik oszlopos tagja, aki 2012-ben megkapta a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét is. A 80-as 90-es években a Jézus Krisztus Szupersztár, az István, a király, a János Vitéz és az Attila, Isten kardja című színpadi darabokban, rockoperákban szerepelt. Zenei pályafutása során Jimi Hendrix volt rá nagy hatással. 1984-ben Chuck Berryvel budapesti koncertjén is fellépett. Chuck a koncert után így nyilatkozott róla: " Ő a legfeketébb hangú fehér énekes, akit valaha hallottam."

Bonnie Tyler a közelgő alsóörsi koncertről így nyilatkozott: „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan legendás márka, mint a Harley-Davidson szeretné, hogy az én dalaim csendüljenek fel a rendezvényén. Természetesen örömmel elfogadtam a felkérést és megígérhetem, hogy különleges műsorral készülök a balatonparti közönségnek”

A fesztiválra a napijegy 6000 Forint elővételben, 6500 Forint pedig a helyszínen. Jegyek kaphatók a Ticket Express országos hálózatában és on-line is!

Megjegyzések