Íme Bonnie Tyler díjai az ezüstlemeztől a gyémántig! Exkluzív fotók!

Bonnie Tyler unokaöccse ma kora délután az énekesnő magyar rajongói oldalának küldött exkluzív képeket nagynénje díjairól. A képek alapján elmondható, hogy Bonnie 1976 óta igen szép számmal gyűjtött be elismeréseket. Az ezüst, arany és platina lemezeken túl, egy 12 gyémántkővel díszített plakettet is kapott 1987-ben!

Az 1983-as Faster Than The Speed of Night és az 1989-es Greatest Hits lemeze kétszer is egymást követően ért el minősítést, éppen ezért egy plakettre kerültek fel. De látható a 2007-es Greatest Hits From The Heart album platinalemeze is, amelyet Írországban kapott, ott a 2. volt az eladási listán. 
Megtaláljuk a falon a Bitterblue albumának többszörös platinalemezeit is, de az 1993-as The Very Best Of kitüntetést is. A 2004-es Si Demain platinalemeze már fel sem fért a falra, ahogy sok más sem, ezeket az énekesnő a sarokban tárolja. Közöttük lehet a 2001-es Greatest Hits albumának norvég és spanyol platina és aranylemeze illetve a Meat Loaffal közös Heaven & Hell arany és platinalemeze. Utóbbit 2013-ban kaphatta meg, ugyanis az Egyesült Királyságban akkor érte el a platina fokozatot.

A díjait pedig nem polcon vagy vitrinben, hanem a földön őrzi, némelyiket ajtókitámasztóként használja. RSH Gold, ECHO és az Arany Bravo OTTO díjakon túl egy sor zenei és életműdíjjal büszkélkedhet.

Nem kis teljesítmény ez, ha hozzávesszük, hogy 15, 20 vagy 30 évvel ezelőtt, még jócskán 500 ezer és 1 millió eladott album után járt arany és platinalemez az USÁ-ban, Németországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban. Azóta a lemezkiadók szövetsége már többször lecsökkentette a limitet, de sok országban, mint például hazánkban is, már nem adnak gyémántlemezt és jóval kevesebb eladott példány után jár elismerés. Bonnie Tyler kiadványai ma is kelendőek, azonban lemezminősítést akkor kap, ha azt az eladott példányszámot éri el, ami a megjelenéskor hivatalos volt! 

Köszönet a friss fotókért Andrew Hopkinsnak!  ALL RIGHTS RESERVED!


Gyémántlemez


A "Si Demain" platinalemez már nem fért fel a falra

Felsorakoztak a díjak, elismerések

A hangfal mögé is elbújt egy arany kislemez.

A sarokban is




                                     Friss, ma délutáni fotó Bonnie Tylerről és két unokahúgáról! :)

Megjegyzések