Újra Magyarorszgra jön BONNIE TYLER!

2 év után ismét magyar közönségnek énekel a világhírű rockénekesnő, Bonnie Tyler. Június 18-án a debreceni Kerekestelepi Fesztivál világsztárvendége lesz. A Kerekestelepi Fürdő és Kemping felújítása és bővítése júniusra befejeződik és az átadó ünnepséget az énekesnő másfél órás élő koncertje koronázza meg.

Az énekesnő legutóbb 2014-ben járt Magyarországon, akkor az alsóörsi Harley Davidson fesztivál sztárfellépője volt, itt is ünnepelte születésnapját, de Balatonfüreden és Siófokon is megfordult már. Hazai viszonylatban eddig Budapesten, Szombathelyen, Győrben és a Balaton partján varázsolta el a közönséget, Debrecennel pedig tovább bővül a képzeletbeli lista.
Érdekesség, hogy ő az egyetlen nemzetközi könnyűzenei énekesnő, aki a legtöbbször koncertezett nálunk: 1986 óta több mint 10 alkalommal állt már színpadra a magyar közönség előtt. Volt hogy vendégfellépőként, segélykoncerten, önálló nagykoncerten, TV fellépés miatt vagy éppen egy rajongója születésnapjára jött Magyarországra.

A kétszeres Guinness-rekorder énekesnő 16 stúdióalbummal, 105 kislemezzel és több millió eladott albummal büszkélkedhet. 40 éve tartó karrierje során zenei díjak sorát nyerte, arany-, platina- és gyémántlemezekkel. Megnyerte az 1979-es Yamaha Dalfesztivált Tokióban, 2013-ban pedig az Eurovíziós Dalfesztivál két közönségdíját is. Ő volt az első női előadó a brit toplistán, akinek albuma, a megjelenés napján rögtön az első helyen debütált, de ő az egyetlen walesi énekesnő is az amerikai Billboard lista első helyén. Olyan örökzöld slágerek kötödnek a nevéhez, mint az It's a Heartache, Lost in France, Total Eclipse of the Heart és a Holding Out for a Hero.



Megjegyzések